Poštovani posjetioci,

„bilten“ Udruženja „Naša Jugoslavija“ ima zadatak da se u pisanoj formi bavi temama koje su direktno ili indirektno vezane za interese stanovnika sa područja nekadašnje SRFJ, ali i onih koji žive širom svijeta, a vezani su za svoje korijene. Predstavljaćemo vam aktuelnosti iz raznih segmenata društvenog života svih novonastalih država, te prikazati neke zanimljivosti iz vremena nekadašnje SFRJ, gdje ćemo poseban akcent staviti na uslove rada i konkretne djelatnosti u i oko raznih društvenih organizacija u kojima su važnu ulogu i veliku odgovornost nosili mladi.

I Vi imate priliku da se uključite u oblikovanje „bilten“-a. Vaše radove ćemo, u zavisnosti od njihove aktuelnosti i podudarnosti sa strategijom koju slijedimo, objavljivati odmah u broju koji slijedi. Od Vas se očekuje da uz Vaše radove dostavite i odgovarajuće fotografije, te podatke o autoru.

„bilten“ će u početku biti prikazan isključivo u ONLINE formi, a godišnje će biti objavljena dva izdanja. Svi dosadašnji brojevi biće arhivirani ovdje.

Početna

O nama

Udruženje
Naša Jugoslavija

Savez
Jugoslavena

Osnovni
dokumenti

Aktivnosti

Zanimljivosti

Pristupnica

Račun i
donacije

Bilten
Udruženja

Kontakt

   
                         
     

bilten I
 

bilten II
 

bilten III
     
 
   


bilten IV


bilten V
 


bilten VI

 

bilten VII
 

bilten VIII
 

bilten IX
       


bilten X


bilten XI

 

bilten XII
   
   

bilten XIII

bilten XIV
 

bilten XV
 
   

bilten XVI